1. klussen
  2. Metabo ASR 25 L SC.

Metabo ASR 25 L SC.

5/5

Een bouwstofzuiger is specifiek bedoeld om afval op te zuigen dat vrijkomt tijdens een verbouwing. Hiervoor wil je niet je gewone stofzuiger gebruiken. Een bouwstofzuiger zuigt zowel grover vuil als heel fijn stof op. Ben je op zoek naar een goede bouwstofzuiger? Bekijk dan eens Metabo ASR 25 L SC.. Op deze pagina kom je alles te weten over deze topper!

Specificaties Metabo ASR 25 L SC.

Merk

Metabo

Type stofopvang

Met zak

Automatische filterreiniging

Ja

Type stroomvoorziening

Netstroom

Kabellengte

8 m

Vermogen

1400 W

Gewicht

11 kg

Omschrijving van Metabo ASR 25 L SC.

De Metabo ASR 25 L SC is een veelzijdige stofzuiger die jij als professional gemakkelijk meeneemt naar verschillende locaties. Hij is met een opslagcapaciteit van 25 liter compact en weegt slechts 11 kilogram. Dankzij de halfautomatische filterreiniging bespaar je kostbare tijd: de filter reinigt zichzelf tussen de klussen door. Het geïntegreerde stroomcontact aan de zijkant van de machine zorgt ervoor dat de stofzuiger zelf aangaat zodra jij begint met boren, zagen of schuren. Bovendien is hij gecertificeerd om vloeistoffen uit de stofklasse L te verwerken, en stopt hij automatisch met zuigen zodra het maximale vloeistofniveau van het reservoir bereikt is. En als je Metaloc gereedschapskoffers hebt, kun je deze eenvoudig aan de stofzuiger bevestigen. De Metabo ASR 25 L SC is een handige bouwstofzuiger die jouw werkzaamheden vergemakkelijkt.

Pluspunten
  • Via het geïntegreerde stopcontact kun je gemakkelijk elektrisch gereedschap aansluiten. Met het filterreinigingssysteem kun je gemakkelijk het filter schoonmaken. De L-klasse certificering maakt de stofzuiger geschikt voor het opzuigen van zeer kleine stofdeeltjes.

Minpunten
  • De bouwstofzuiger is niet uitgerust met een aanpasbare zuigkracht.

Veelgestelde vragen over Metabo ASR 25 L SC.

Metabo ASR 25 L SC. is met Met zak als stofopvang.

Het is van belang dat de filter regelmatig gereinigd wordt. Metabo ASR 25 L SC. heeft automatische filterreiniger: Ja.

Metabo ASR 25 L SC. werkt op Netstroom. Het heeft een vermogen van 1400 W.

Metabo ASR 25 L SC. heeft een kabellengte van 8 m.

Metabo ASR 25 L SC. heeft een gewicht van 11 kg.