1. klussen
  2. Makita CL121DZX (zonder accu).

Makita CL121DZX (zonder accu).

5/5

Een bouwstofzuiger is specifiek bedoeld om afval op te zuigen dat vrijkomt tijdens een verbouwing. Hiervoor wil je niet je gewone stofzuiger gebruiken. Een bouwstofzuiger zuigt zowel grover vuil als heel fijn stof op. Ben je op zoek naar een goede bouwstofzuiger? Bekijk dan eens Makita CL121DZX (zonder accu).. Op deze pagina kom je alles te weten over deze topper!

Specificaties Makita CL121DZX (zonder accu).

Merk

Makita

Type stofopvang

Met zak

Automatische filterreiniging

Nee

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Kabellengte

Vermogen

Gewicht

1,8 kg

Omschrijving van Makita CL121DZX (zonder accu).

Met de Makita CL121DZX bouwstofzuiger (zonder accu) maak je gemakkelijk je auto schoon, zonder dat je een verlengsnoer nodig hebt. Met de 5 meegeleverde opzetstukken heb je altijd de juiste mondstukken om de bekleding en vloer van je auto grondig schoon te maken. Je kan zelf de zuigkracht bepalen door de 3 standen te kiezen. Met de blaasfunctie zorg je ervoor dat het vuil en stof onder de stoelen vandaan komt. Er wordt geen accu meegeleverd, maar als je al over een Makita 12 volt Max accu beschikt, kan je direct aan de slag. De stofzuiger is licht en compact, waardoor je deze gemakkelijk kan verplaatsen. De CL121DZX en de accessoires kunnen worden opgeborgen in de meegeleverde opbergtas. Let op: deze Makita stofzuiger werkt alleen met een 12 volt Max accu, geen 18V accu.

Pluspunten
  • Met de regelbare zuigkracht bepaal je voor elke klus het vereiste zuigvolume. Met de blaasfunctie verwijder je gemakkelijk vuil uit lastig te bereiken hoeken. Verplaats de bouwstofzuiger gemakkelijk dankzij het licht gewicht van 1,1 kilogram.

Minpunten
  • Het is niet mogelijk om elektrisch gereedschap direct aan de stofzuiger aan te sluiten.

Veelgestelde vragen over Makita CL121DZX (zonder accu).

Makita CL121DZX (zonder accu). is met Met zak als stofopvang.

Het is van belang dat de filter regelmatig gereinigd wordt. Makita CL121DZX (zonder accu). heeft automatische filterreiniger: Nee.

Makita CL121DZX (zonder accu). werkt op Accu / batterij. Het heeft een vermogen van .

Makita CL121DZX (zonder accu). heeft een kabellengte van .

Makita CL121DZX (zonder accu). heeft een gewicht van 1,8 kg.