1. klussen
 2. Nilfisk Multi II 22 T.

Nilfisk Multi II 22 T.

5/5

Een bouwstofzuiger is specifiek bedoeld om afval op te zuigen dat vrijkomt tijdens een verbouwing. Hiervoor wil je niet je gewone stofzuiger gebruiken. Een bouwstofzuiger zuigt zowel grover vuil als heel fijn stof op. Ben je op zoek naar een goede bouwstofzuiger? Bekijk dan eens Nilfisk Multi II 22 T.. Op deze pagina kom je alles te weten over deze topper!

Specificaties Nilfisk Multi II 22 T.

Merk

Nilfisk

Type stofopvang

Met zak

Automatische filterreiniging

Ja

Type stroomvoorziening

Netstroom

Kabellengte

5 m

Vermogen

1200 W

Gewicht

11,2 kg

Omschrijving van Nilfisk Multi II 22 T.

Doe-het-zelvers gebruiken de Nilfisk Multi II 22 T stofzuiger om gemakkelijk nat en droog vuil in en rondom het huis op te zuigen. Het heeft een geïntegreerde contactdoos waardoor je elektrisch gereedschap direct aan de stofzuiger kunt aansluiten. Om de filter schoon te houden is er een (semi-)automatische filterreiniging aanwezig. Hiermee blaast de stofzuiger de filter van binnen naar buiten schoon. Verder is er ook de optie om de filter te wassen. Hierdoor heeft de filter een langere levensduur. Op het display is een indicator aangebracht die aangeeft wanneer je het filter moet schoonmaken of vervangen. Daarnaast beschikt de Nilfisk Multi II 22 T over een blaasfunctie, waarmee je stof op moeilijk bereikbare plekken weg kunt halen. Gebruik voor het opzuigen van droog vuil altijd een stofzak om schade aan de motor te voorkomen. Met de Nilfisk Multi II 22 T stofzuiger heb je al je klusjes in en rondom het huis zo gedaan! Het heeft een geïntegreerde contactdoos waarmee je elektrisch gereedschap direct kunt aansluiten. Daarnaast is er een.

Pluspunten
 • Met het filterreinigingssysteem maak je eenvoudig de filter schoon

  .

  Met de blaasfunctie verwijder je eenvoudig vuil uit lastig te bereiken hoeken

  .

  De bouwstofzuiger zuigt zowel nat als droog vuil op.

Minpunten
 • Het is niet mogelijk om elektrisch gereedschap direct aan de bouwstofzuiger aan te sluiten.

Veelgestelde vragen over Nilfisk Multi II 22 T.

Nilfisk Multi II 22 T. is met Met zak als stofopvang.

Het is van belang dat de filter regelmatig gereinigd wordt. Nilfisk Multi II 22 T. heeft automatische filterreiniger: Ja.

Nilfisk Multi II 22 T. werkt op Netstroom. Het heeft een vermogen van 1200 W.

Nilfisk Multi II 22 T. heeft een kabellengte van 5 m.

Nilfisk Multi II 22 T. heeft een gewicht van 11,2 kg.