1. klussen
 2. Bosch Professional GAS 35 M AFC.

Bosch Professional GAS 35 M AFC.

5/5

Een bouwstofzuiger is specifiek bedoeld om afval op te zuigen dat vrijkomt tijdens een verbouwing. Hiervoor wil je niet je gewone stofzuiger gebruiken. Een bouwstofzuiger zuigt zowel grover vuil als heel fijn stof op. Ben je op zoek naar een goede bouwstofzuiger? Bekijk dan eens Bosch Professional GAS 35 M AFC.. Op deze pagina kom je alles te weten over deze topper!

Specificaties Bosch Professional GAS 35 M AFC.

Merk

Bosch Professional

Type stofopvang

Zowel met als zonder zak

Automatische filterreiniging

Ja

Type stroomvoorziening

Netstroom

Kabellengte

5 m

Vermogen

1380 W

Gewicht

12,4 kg

Omschrijving van Bosch Professional GAS 35 M AFC.

De Bosch Professional GAS 35 M AFC is een krachtige alleszuiger die jouw werkplek stofvrij houdt. Dankzij de vermogen van 1380 watt is de zuigkracht permanent en constant. Ook het 35 liter grote reservoir zorgt ervoor dat je minder vaak hoeft te legen. Bovendien heeft de GAS 35 M AFC een praktische L-BOXX waar je je veelgebruikte accessoires in kunt opbergen. Dit maakt het werken met de Bosch Professional GAS 35 M AFC extra eenvoudig. Het gebruik van de GAS 35 M AFC is eenvoudig en veilig. De slang is uitgerust met een anti-kleef-systeem en sluit gemakkelijk aan op verschillende gereedschappen. Ook heeft de alleszuiger een automatische filterreiniging, waardoor de zuigkracht optimaal blijft. Bovendien schakelt de alleszuiger automatisch uit als het maximaal toegestane vloeistofniveau bereikt is. Kortom, de Bosch Professional GAS 35 M AFC is een effectief en veilig hulpmiddel om je werkplaats stofvrij te houden.

Pluspunten
 • Met de regelbare zuigkracht bepaal je voor elke klus het benodigde zuigvolume

  .

  --> Met de regelbare zuigkracht bepaal je het benodigde zuigvolume voor elke klus. Met het filterreinigingssysteem maak je eenvoudig de filter schoon

  .

  --> Met het filterreinigingssysteem maak je de filter gemakkelijk schoon. De M-klasse certificering maakt de bouwstofzuiger geschikt voor het opzuigen van kwartshoudende materialen

  .

  --> De M-klasse certificering maakt de bouwstofzuiger aanvaardbaar voor het opzuigen van kwartshoudende materialen.

Minpunten
 • Het snoer heeft een lengte van 5 meter en is vrij kort.

Veelgestelde vragen over Bosch Professional GAS 35 M AFC.

Bosch Professional GAS 35 M AFC. is met Zowel met als zonder zak als stofopvang.

Het is van belang dat de filter regelmatig gereinigd wordt. Bosch Professional GAS 35 M AFC. heeft automatische filterreiniger: Ja.

Bosch Professional GAS 35 M AFC. werkt op Netstroom. Het heeft een vermogen van 1380 W.

Bosch Professional GAS 35 M AFC. heeft een kabellengte van 5 m.

Bosch Professional GAS 35 M AFC. heeft een gewicht van 12,4 kg.