1. klussen
  2. Karcher AD2.

Karcher AD2.

5/5

Een bouwstofzuiger is specifiek bedoeld om afval op te zuigen dat vrijkomt tijdens een verbouwing. Hiervoor wil je niet je gewone stofzuiger gebruiken. Een bouwstofzuiger zuigt zowel grover vuil als heel fijn stof op. Ben je op zoek naar een goede bouwstofzuiger? Bekijk dan eens Karcher AD2.. Op deze pagina kom je alles te weten over deze topper!

Specificaties Karcher AD2.

Merk

Karcher

Type stofopvang

Zonder zak

Automatische filterreiniging

Ja

Type stroomvoorziening

Netstroom

Kabellengte

4 m

Vermogen

600 W

Gewicht

4,4 kg

Omschrijving van Karcher AD2.

De Karcher AD 2 is een krachtige as- en droogzuiger die je gebruikt om stof en as op te zuigen uit bijvoorbeeld je open haard, ketel of barbecue. Je hoeft geen stofzak aan te schaffen, omdat het apparaat tot maximaal 14 liter stof en as kan opvangen in het reservoir. Het filtersysteem bestaat uit een vlak- en grofvuilfilter waardoor je gemakkelijk grote hoeveelheden as opzuigt. Mocht je zuigkracht afnemen, dan kun je met een druk op de knop het apparaat schoonmaken om de zuigkracht te herstellen. Dankzij de gebogen handgreep kun je ook de lastig bereikbare plaatsen moeiteloos reinigen. Als je klaar bent met stofzuigen, leeg je eenvoudig het reservoir zonder dat je in aanraking komt met het vuil. De Karcher AD 2 is dus een uitermate geschikte as- en droogzuiger voor je open haard, ketel of barbecue.

Pluspunten
  • Met het filterreinigingssysteem kun je de filter eenvoudig schoonmaken. Met het lage gewicht van 4,4 kilogram is de aszuiger eenvoudig te verplaatsen.

Minpunten
  • Het snoer is met een lengte van 4 meter vrij kort.

Veelgestelde vragen over Karcher AD2.

Karcher AD2. is met Zonder zak als stofopvang.

Het is van belang dat de filter regelmatig gereinigd wordt. Karcher AD2. heeft automatische filterreiniger: Ja.

Karcher AD2. werkt op Netstroom. Het heeft een vermogen van 600 W.

Karcher AD2. heeft een kabellengte van 4 m.

Karcher AD2. heeft een gewicht van 4,4 kg.