1. klussen
  2. Nilfisk Multi II 22 Inox.

Nilfisk Multi II 22 Inox.

5/5

Een bouwstofzuiger is specifiek bedoeld om afval op te zuigen dat vrijkomt tijdens een verbouwing. Hiervoor wil je niet je gewone stofzuiger gebruiken. Een bouwstofzuiger zuigt zowel grover vuil als heel fijn stof op. Ben je op zoek naar een goede bouwstofzuiger? Bekijk dan eens Nilfisk Multi II 22 Inox.. Op deze pagina kom je alles te weten over deze topper!

Specificaties Nilfisk Multi II 22 Inox.

Merk

Nilfisk

Type stofopvang

Met zak

Automatische filterreiniging

Ja

Type stroomvoorziening

Netstroom

Kabellengte

5 m

Vermogen

1200 W

Gewicht

9,2 kg

Omschrijving van Nilfisk Multi II 22 Inox.

Met de Nilfisk Multi II 22 Inox heb je een veelzijdige stofzuiger in huis die je binnen en buiten kunt gebruiken. Dankzij de duurzame 1200 watt motor en filterindicator is hij speciaal ontwikkeld voor een lange levensduur. Hij heeft een zuigkracht die zelfs het kleinste stof en vuil opzuigt. Dit komt met name door de meegeleverde kierenzuigmond. Ook heeft hij een blaasfunctie die ervoor zorgt dat je gemakkelijk je tuinpad of dakgoot vrijmaakt van bladeren. Na gebruik klem je de slang, stofzuigerbuis en zuigmond aan de stofzuiger en berg je hem met parkeerstand en al op in de trapkast. Ook heeft de Nilfisk Multi II 22 Inox een lange snoer van 6 meter waardoor je grote oppervlakken gemakkelijk stofzuigt zonder steeds de stekker om te moeten zetten. De stofzuiger is bovendien gemaakt van roestvrij staal waardoor hij erg stevig en duurzaam is.

Pluspunten
  • De bouwstofzuiger zuigt zowel nat als droog vuil op. Met de blaasfunctie verwijder je eenvoudig vuil uit lastig bereikbare hoeken. Dankzij de parkeermodus zet je de bouwstofzuiger stabiel en netjes weg.

Minpunten
  • Het snoer is met 5 meter vrij kort.

Veelgestelde vragen over Nilfisk Multi II 22 Inox.

Nilfisk Multi II 22 Inox. is met Met zak als stofopvang.

Het is van belang dat de filter regelmatig gereinigd wordt. Nilfisk Multi II 22 Inox. heeft automatische filterreiniger: Ja.

Nilfisk Multi II 22 Inox. werkt op Netstroom. Het heeft een vermogen van 1200 W.

Nilfisk Multi II 22 Inox. heeft een kabellengte van 5 m.

Nilfisk Multi II 22 Inox. heeft een gewicht van 9,2 kg.