1. klussen
  2. Makita VC2512L.

Makita VC2512L.

5/5

Een bouwstofzuiger is specifiek bedoeld om afval op te zuigen dat vrijkomt tijdens een verbouwing. Hiervoor wil je niet je gewone stofzuiger gebruiken. Een bouwstofzuiger zuigt zowel grover vuil als heel fijn stof op. Ben je op zoek naar een goede bouwstofzuiger? Bekijk dan eens Makita VC2512L.. Op deze pagina kom je alles te weten over deze topper!

Specificaties Makita VC2512L.

Merk

Makita

Type stofopvang

Zowel met als zonder zak

Automatische filterreiniging

Nee

Type stroomvoorziening

Netstroom

Kabellengte

5 m

Vermogen

1000 W

Gewicht

7 kg

Omschrijving van Makita VC2512L.

De Makita VC2512L is een professionele stofzuiger die zowel nat als droog vuil kan opzuigen. Met een capaciteit van 18 liter en een stofdoorlaatbaarheid van maximaal 5%, is de VC2512L geschikt voor het opzuigen van onschadelijke stoffen. De stofzuiger is voorzien van een geïntegreerd stopcontact waarmee je gereedschap aansluit. Wanneer je bijvoorbeeld een schuurmachine gebruikt, schakelt de stofzuiger automatisch in en blijft jouw werkplek stofvrij. De VC2512L is gemakkelijk schoon te houden dankzij de uitwasbare filters. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat deze stofzuiger en slang NIET antistatisch zijn. Daarom is het niet geschikt in combinatie met een sleuvenzaag, haakse slijper, schaaf, bovenfrees, breekhamer en langnek schuurmachine. Met deze stofzuiger ben je klaar voor elke klus!

Pluspunten
  • Via het geïntegreerde stopcontact kun je gemakkelijk elektrisch gereedschap aansluiten. Het filter is uitwasbaar, waardoor deze lang meegaat. De L-klasse certificering maakt de bouwstofzuiger geschikt voor het opzuigen van zeer fijne stofdeeltjes.

Minpunten
  • De stofzuiger heeft geen regelbare zuigkracht.

Veelgestelde vragen over Makita VC2512L.

Makita VC2512L. is met Zowel met als zonder zak als stofopvang.

Het is van belang dat de filter regelmatig gereinigd wordt. Makita VC2512L. heeft automatische filterreiniger: Nee.

Makita VC2512L. werkt op Netstroom. Het heeft een vermogen van 1000 W.

Makita VC2512L. heeft een kabellengte van 5 m.

Makita VC2512L. heeft een gewicht van 7 kg.