1. klussen
  2. Makita VC4210M.

Makita VC4210M.

5/5

Een bouwstofzuiger is specifiek bedoeld om afval op te zuigen dat vrijkomt tijdens een verbouwing. Hiervoor wil je niet je gewone stofzuiger gebruiken. Een bouwstofzuiger zuigt zowel grover vuil als heel fijn stof op. Ben je op zoek naar een goede bouwstofzuiger? Bekijk dan eens Makita VC4210M.. Op deze pagina kom je alles te weten over deze topper!

Specificaties Makita VC4210M.

Merk

Makita

Type stofopvang

Zowel met als zonder zak

Automatische filterreiniging

Ja

Type stroomvoorziening

Netstroom

Kabellengte

7,5 m

Vermogen

1200 W

Gewicht

16 kg

Omschrijving van Makita VC4210M.

De Makita VC4210M stofzuiger is een geweldige optie voor professionals die dagelijks met gereedschap werken. Deze stofzuiger heeft een zeer hoge zuigkracht, een grote capaciteit van 34 liter en een onderdruk tot 75 bar. Bovendien produceert deze stofzuiger een zeer laag geluidsniveau van slechts 64 decibel. Met deze stofzuiger kun je zelfs de fijnste bouwstof en kwartsstof opvangen, zodat deze niet in de ruimte terechtkomt. De Makita VC4210M is ook een praktische optie voor professionals. De stofzuiger heeft handige opbergmogelijkheden voor de accessoires, een optie om een Mbox op de stofzuiger te bevestigen en het eenvoudige transport. Daarnaast is de stofzuiger bestand tegen de zware omstandigheden van een bouwplaats dankzij zijn stalen zwenkwielen, bumper en stevige container. De Makita VC4210M is dus een perfecte stofzuiger voor elke professional die dagelijks intensief met gereedschap werkt.

Pluspunten
  • Via het geïntegreerde stopcontact kun je gemakkelijk elektrisch gereedschap aansluiten. De M-klasse certificering maakt de bouwstofzuiger geschikt om kwarts bevattende materialen op te zuigen. Je hebt altijd je gereedschap bij de hand, doordat je een koffer op de bouwstofzuiger kunt vastmaken.

Minpunten
  • Met een gewicht van 16 kilo is de bouwstofzuiger relatief zwaar.

Veelgestelde vragen over Makita VC4210M.

Makita VC4210M. is met Zowel met als zonder zak als stofopvang.

Het is van belang dat de filter regelmatig gereinigd wordt. Makita VC4210M. heeft automatische filterreiniger: Ja.

Makita VC4210M. werkt op Netstroom. Het heeft een vermogen van 1200 W.

Makita VC4210M. heeft een kabellengte van 7,5 m.

Makita VC4210M. heeft een gewicht van 16 kg.