1. klussen
  2. Nilfisk Buddy 18 Inox.

Nilfisk Buddy 18 Inox.

5/5

Een bouwstofzuiger is specifiek bedoeld om afval op te zuigen dat vrijkomt tijdens een verbouwing. Hiervoor wil je niet je gewone stofzuiger gebruiken. Een bouwstofzuiger zuigt zowel grover vuil als heel fijn stof op. Ben je op zoek naar een goede bouwstofzuiger? Bekijk dan eens Nilfisk Buddy 18 Inox.. Op deze pagina kom je alles te weten over deze topper!

Specificaties Nilfisk Buddy 18 Inox.

Merk

Nilfisk

Type stofopvang

Zowel met als zonder zak

Automatische filterreiniging

Nee

Type stroomvoorziening

Netstroom

Kabellengte

4 m

Vermogen

1200 W

Gewicht

5,6 kg

Omschrijving van Nilfisk Buddy 18 Inox.

De Nilfisk Buddy 18 Inox is een stofzuiger die perfect is voor het opzuigen van het vuil in en om het huis. De stofzuiger is ook uitgerust met een blaasfunctie, waardoor je moeilijk bereikbare plekken gemakkelijk kunt schoonmaken. Het nat/droog filter is uitwasbaar en gaat hierdoor lang mee. Daarnaast zorgen de kleine zwenkwielen voor en de grote achterwielen voor stabiliteit en wendbaarheid tijdens het stofzuigen. De Nilfisk Buddy 18 Inox is een uiterst geschikte stofzuiger voor zowel nat als droog vuil. Het filter is eenvoudig uit te wassen, waardoor je langer plezier hebt van je stofzuiger. Gebruik voor het opzuigen van droog vuil wel altijd een stofzak om te voorkomen dat de motor beschadigt. Met de kleine zwenkwielen en de grote achterwielen is het gemakkelijk om de stofzuiger te manoeuvreren en zorg je voor een optimale stofzuigkracht.

Pluspunten
  • De bouwstofzuiger zuigt zowel nat als droog vuil op

    .

    De filter is uitwasbaar, waardoor deze lang meegaat.

Minpunten
  • Het is niet mogelijk om elektrisch gereedschap rechtstreeks aan de bouwstofzuiger aan te sluiten.

Veelgestelde vragen over Nilfisk Buddy 18 Inox.

Nilfisk Buddy 18 Inox. is met Zowel met als zonder zak als stofopvang.

Het is van belang dat de filter regelmatig gereinigd wordt. Nilfisk Buddy 18 Inox. heeft automatische filterreiniger: Nee.

Nilfisk Buddy 18 Inox. werkt op Netstroom. Het heeft een vermogen van 1200 W.

Nilfisk Buddy 18 Inox. heeft een kabellengte van 4 m.

Nilfisk Buddy 18 Inox. heeft een gewicht van 5,6 kg.