1. klussen
 2. Bosch EasyVac 12 + 2,5Ah accu.

Bosch EasyVac 12 + 2,5Ah accu.

5/5

Een bouwstofzuiger is specifiek bedoeld om afval op te zuigen dat vrijkomt tijdens een verbouwing. Hiervoor wil je niet je gewone stofzuiger gebruiken. Een bouwstofzuiger zuigt zowel grover vuil als heel fijn stof op. Ben je op zoek naar een goede bouwstofzuiger? Bekijk dan eens Bosch EasyVac 12 + 2,5Ah accu.. Op deze pagina kom je alles te weten over deze topper!

Specificaties Bosch EasyVac 12 + 2,5Ah accu.

Merk

Bosch

Type stofopvang

Zonder zak

Automatische filterreiniging

Nee

Type stroomvoorziening

Accu / batterij

Kabellengte

Vermogen

Gewicht

0,8 kg

Omschrijving van Bosch EasyVac 12 + 2,5Ah accu.

Met de Bosch EasyVac 12 + 2,5Ah accu heb je een compacte, lichte stofzuiger bij de hand. Het apparaat weegt slechts 0,8 kilogram, waardoor hij gemakkelijk mee te nemen is. Met de meegeleverde accu en lader kun je direct aan de slag. Je zuigt moeiteloos droog vuil op met deze handstofzuiger. Maak er een vloerstofzuiger van door de verlengbuizen en vloerzuigmond op de handstofzuiger te zetten. Met de spleetzuigmond kom je in moeilijk bereikbare hoeken en kieren. Voor ruwe en oneffen oppervlakken gebruik je het borstelhulpstuk. De plooifilter en voorfilter beschermen de motor van de EasyVac 12. Daarnaast is de accu ook te gebruiken op ander Bosch 12V gereedschap dat onderdeel is van het Bosch POWER FOR ALL 12V accu platform. Je krijgt dus niet alleen een praktische stofzuiger, maar ook een multi-inzetbare accu! Met de Bosch EasyVac 12 + 2,5Ah accu heb je een krachtige en flexibele stofzuiger bij de hand.

Pluspunten
 • Het pakket bestaat uit een stofzuiger met accu en lader, zodat je direct kan aan de slag gaan

  .

  Met de verlengbuizen kun je de handstofzuiger ook als vloerstofzuiger gebruiken

  .

  De stofzuiger werkt met het Bosch POWER FOR ALL 12V accu platform, zodat je één accu hebt voor al je Bosch 12 volt gereedschap.

Minpunten
 • Het is niet mogelijk elektrisch gereedschap direct aan te sluiten op de bouwstofzuiger.

Veelgestelde vragen over Bosch EasyVac 12 + 2,5Ah accu.

Bosch EasyVac 12 + 2,5Ah accu. is met Zonder zak als stofopvang.

Het is van belang dat de filter regelmatig gereinigd wordt. Bosch EasyVac 12 + 2,5Ah accu. heeft automatische filterreiniger: Nee.

Bosch EasyVac 12 + 2,5Ah accu. werkt op Accu / batterij. Het heeft een vermogen van .

Bosch EasyVac 12 + 2,5Ah accu. heeft een kabellengte van .

Bosch EasyVac 12 + 2,5Ah accu. heeft een gewicht van 0,8 kg.