1. klussen
 2. Karcher AD4 Premium.

Karcher AD4 Premium.

5/5

Een bouwstofzuiger is specifiek bedoeld om afval op te zuigen dat vrijkomt tijdens een verbouwing. Hiervoor wil je niet je gewone stofzuiger gebruiken. Een bouwstofzuiger zuigt zowel grover vuil als heel fijn stof op. Ben je op zoek naar een goede bouwstofzuiger? Bekijk dan eens Karcher AD4 Premium.. Op deze pagina kom je alles te weten over deze topper!

Specificaties Karcher AD4 Premium.

Merk

Karcher

Type stofopvang

Zonder zak

Automatische filterreiniging

Nee

Type stroomvoorziening

Netstroom

Kabellengte

4 m

Vermogen

600 W

Gewicht

5,3 kg

Omschrijving van Karcher AD4 Premium.

De AD4 Premium is ook voorzien van een krachtige turbine waarmee je moeiteloos middelgrote en grote oppervlakken kunt schoonmaken. De turbine heeft een vermogen van 1.200 watt, waardoor stof en vuil gemakkelijk worden verwijderd. Je kunt de zuigkracht eenvoudig regelen met de variabele luchtstroomregeling. Voor meer gebruiksgemak is de Karcher AD4 Premium voorzien van een ruime toegankelijke stoffen zak. Hierdoor kan je makkelijk het vuil opvangen dat je hebt verzameld. De zak is eenvoudig te verwijderen en te vervangen, en je kunt de stofzuiger zo weer gebruiken. De Karcher AD4 Premium is een perfecte oplossing voor het schoonmaken van grote en middelgrote oppervlakken.

Pluspunten
 • Met het filterreinigingssysteem maak je eenvoudig de filter schoon

  .

  Met het systeem is het schoonmaken van de filter eenvoudig. Verplaats de aszuiger eenvoudig dankzij het lichte gewicht van 5,3 kilogram

  .

  Het gewicht van 5,3 kilogram maakt het verplaatsen van de aszuiger eenvoudig. Dankzij de parkeermodus zet je de aszuiger stabiel en netjes weg

  .

  Met de parkeermodus zet je de aszuiger op een nette en stabiele manier weg.

Minpunten
 • Het snoer heeft een lengte van 4 meter en is vrij kort.

Veelgestelde vragen over Karcher AD4 Premium.

Karcher AD4 Premium. is met Zonder zak als stofopvang.

Het is van belang dat de filter regelmatig gereinigd wordt. Karcher AD4 Premium. heeft automatische filterreiniger: Nee.

Karcher AD4 Premium. werkt op Netstroom. Het heeft een vermogen van 600 W.

Karcher AD4 Premium. heeft een kabellengte van 4 m.

Karcher AD4 Premium. heeft een gewicht van 5,3 kg.