1. klussen
  2. Bosch AdvancedVac 20.

Bosch AdvancedVac 20.

5/5

Een bouwstofzuiger is specifiek bedoeld om afval op te zuigen dat vrijkomt tijdens een verbouwing. Hiervoor wil je niet je gewone stofzuiger gebruiken. Een bouwstofzuiger zuigt zowel grover vuil als heel fijn stof op. Ben je op zoek naar een goede bouwstofzuiger? Bekijk dan eens Bosch AdvancedVac 20.. Op deze pagina kom je alles te weten over deze topper!

Specificaties Bosch AdvancedVac 20.

Merk

Bosch

Type stofopvang

Met zak

Automatische filterreiniging

Nee

Type stroomvoorziening

Netstroom

Kabellengte

5 m

Vermogen

1200 W

Gewicht

10,32 kg

Omschrijving van Bosch AdvancedVac 20.

Met de Bosch AdvancedVac 20 houd je je werkplaats moeiteloos schoon. Dankzij de blaasfunctie verwijder je ongewenst tuinafval van je erf. Deze alleszuiger wordt automatisch ingeschakeld en uitgeschakeld door bediening van je gereedschap. Daarnaast voer je het opgezogen water gemakkelijk af via de afvoerklep. Met de antistatische slang wordt statisch worden tot een minimum beperkt. Je kunt de kabel, slang en accessoires op een plaatsbesparende manier opbergen, zodat je ze altijd bij de hand hebt. De Bosch AdvancedVac 20 is de perfecte oplossing voor het schoonmaken van je werkplaats.

Pluspunten
  • Met de regelbare zuigkracht kun je het benodigde zuigvolume voor elke taak bepalen. Met de blaasfunctie kun je makkelijk vuil verwijderen uit moeilijk bereikbare hoeken. Met het geïntegreerde stopcontact kun je gemakkelijk elektrisch gereedschap aansluiten.

Minpunten
  • Met een gewicht van 7,6 kilogram is de bouwstofzuiger relatief zwaar.

Veelgestelde vragen over Bosch AdvancedVac 20.

Bosch AdvancedVac 20. is met Met zak als stofopvang.

Het is van belang dat de filter regelmatig gereinigd wordt. Bosch AdvancedVac 20. heeft automatische filterreiniger: Nee.

Bosch AdvancedVac 20. werkt op Netstroom. Het heeft een vermogen van 1200 W.

Bosch AdvancedVac 20. heeft een kabellengte van 5 m.

Bosch AdvancedVac 20. heeft een gewicht van 10,32 kg.