1. klussen
  2. Nilfisk Buddy 18.

Nilfisk Buddy 18.

5/5

Een bouwstofzuiger is specifiek bedoeld om afval op te zuigen dat vrijkomt tijdens een verbouwing. Hiervoor wil je niet je gewone stofzuiger gebruiken. Een bouwstofzuiger zuigt zowel grover vuil als heel fijn stof op. Ben je op zoek naar een goede bouwstofzuiger? Bekijk dan eens Nilfisk Buddy 18.. Op deze pagina kom je alles te weten over deze topper!

Specificaties Nilfisk Buddy 18.

Merk

Nilfisk

Type stofopvang

Zowel met als zonder zak

Automatische filterreiniging

Nee

Type stroomvoorziening

Netstroom

Kabellengte

4 m

Vermogen

1200 W

Gewicht

4,9 kg

Omschrijving van Nilfisk Buddy 18.

De Nilfisk Buddy 18 is een multifunctionele stofzuiger die geschikt is voor zowel droog als nat vuil. Met deze stofzuiger kun je alle ruimtes in en om het huis schoonmaken, van de auto tot de garage. Het is een echte alleszuiger. Dankzij het speciale nat/droogfilter, is het met gemak mogelijk op te zuigen. Bij het opzuigen van droog vuil is het verstandig om altijd een stofzak te gebruiken, dit om de motor te beschermen. Voor de moeilijke plekjes zijn er verschillende accessoires meegeleverd. Daarnaast kun je de blaasfunctie gebruiken bij echt hardnekkig, klein, vuilophopend hoekje. Op deze manier blaas je het stofwolkje weg en kun je hem daarna met gemak opzuigen. Dus als je op zoek bent naar een veelzijdige stofzuiger die je bij veel verschillende schoonmaakklussen kunt gebruiken, is de Nilfisk Buddy 18 de perfecte keuze.

Pluspunten
  • Met de regelbare zuigkracht bepaal je voor elke klus het benodigde zuigvolume. -- Met de regelbare zuigkracht kun je het benodigde zuigvolume voor elke klus bepalen. Deze bouwstofzuiger zuigt zowel nat als droog vuil op. -- Deze bouwstofzuiger kan zowel nat als droog vuil opzuigen. Met de blaasfunctie verwijder je eenvoudig vuil uit lastig te bereiken hoeken. -- Met de blaasfunctie kun je eenvoudig vuil uit lastig te bereiken hoeken verwijderen.

Minpunten
  • Het snoer is met een lengte van 4 meter vrij kort.

Veelgestelde vragen over Nilfisk Buddy 18.

Nilfisk Buddy 18. is met Zowel met als zonder zak als stofopvang.

Het is van belang dat de filter regelmatig gereinigd wordt. Nilfisk Buddy 18. heeft automatische filterreiniger: Nee.

Nilfisk Buddy 18. werkt op Netstroom. Het heeft een vermogen van 1200 W.

Nilfisk Buddy 18. heeft een kabellengte van 4 m.

Nilfisk Buddy 18. heeft een gewicht van 4,9 kg.