1. klussen
  2. Makita VC3011L.

Makita VC3011L.

5/5

Een bouwstofzuiger is specifiek bedoeld om afval op te zuigen dat vrijkomt tijdens een verbouwing. Hiervoor wil je niet je gewone stofzuiger gebruiken. Een bouwstofzuiger zuigt zowel grover vuil als heel fijn stof op. Ben je op zoek naar een goede bouwstofzuiger? Bekijk dan eens Makita VC3011L.. Op deze pagina kom je alles te weten over deze topper!

Specificaties Makita VC3011L.

Merk

Makita

Type stofopvang

Zowel met als zonder zak

Automatische filterreiniging

Nee

Type stroomvoorziening

Netstroom

Kabellengte

7,5 m

Vermogen

1000 W

Gewicht

10 kg

Omschrijving van Makita VC3011L.

De Makita VC3011L is een krachtige bouwstofzuiger waarmee je eenvoudig je werkruimte stof- en vuilvrij houdt. De zuigkracht is optimaal en kan met 1 druk op de knop worden gereinigd via het PET filter. Het elektrisch gereedschap sluit je aan via het geïntegreerde stopcontact en de stofzuiger begint meteen met zuigen zodra het gereedschap wordt aangezet. De grote wielen en kunststof bumper maken het vervoer tussen de bouwplaatsen een fluitje van een cent. Na gebruik kun je de stofzuigerslang, stroomkabel en adapters netjes opbergen in de vakken ervoor. Let op: deze stofzuiger en slang zijn niet antistatisch en daarom ongeschikt voor gebruik met een sleuvenzaag, haakse slijper, schaaf, bovenfrees, breekhamer en langnek schuurmachine. De Makita VC3011L is je ideale partner voor een schone, stofvrije werkruimte.

Pluspunten
  • Via het geïntegreerde stopcontact kun je gemakkelijk elektrisch gereedschap aansluiten. De L-klasse certificering maakt de bouwstofzuiger geschikt voor het opzuigen van zeer fijne stofdeeltjes. De bouwstofzuiger heeft een relatief laag geluidsniveau van 64 decibel.

Minpunten
  • De bouwstofzuiger heeft geen verstelbare zuigkracht.

Veelgestelde vragen over Makita VC3011L.

Makita VC3011L. is met Zowel met als zonder zak als stofopvang.

Het is van belang dat de filter regelmatig gereinigd wordt. Makita VC3011L. heeft automatische filterreiniger: Nee.

Makita VC3011L. werkt op Netstroom. Het heeft een vermogen van 1000 W.

Makita VC3011L. heeft een kabellengte van 7,5 m.

Makita VC3011L. heeft een gewicht van 10 kg.