1. klussen
  2. Eurom Force 1420S.

Eurom Force 1420S.

5/5

Een bouwstofzuiger is specifiek bedoeld om afval op te zuigen dat vrijkomt tijdens een verbouwing. Hiervoor wil je niet je gewone stofzuiger gebruiken. Een bouwstofzuiger zuigt zowel grover vuil als heel fijn stof op. Ben je op zoek naar een goede bouwstofzuiger? Bekijk dan eens Eurom Force 1420S.. Op deze pagina kom je alles te weten over deze topper!

Specificaties Eurom Force 1420S.

Merk

Eurom

Type stofopvang

Zowel met als zonder zak

Automatische filterreiniging

Ja

Type stroomvoorziening

Netstroom

Kabellengte

7 m

Vermogen

1400 W

Gewicht

6 kg

Omschrijving van Eurom Force 1420S.

De Eurom Force 1420S is de perfecte oplossing om zowel droog als nat vuil op te ruimen. Het krachtige, maar licht gewicht van slechts 6 kilogram, maakt deze bouwstofzuiger perfect voor mobiel gebruik. De automatische filterreiniging zorgt voor een optimale zuigkracht en het stopcontact aan de achterkant kan met je boor-, schuur- of zaagmachine worden verbonden. Hierdoor wordt stof en zaagsel direct afgezogen zodra je met je kluswerk begint. De Eurom Force 1420S is eenvoudig schoon te maken met een paar eenvoudige handelingen, zonder dat de filter verwijderd hoeft te worden. De zwenkwieltjes zorgen ervoor dat de bouwstofzuiger makkelijk te verplaatsen is en dus ideaal is voor gebruik in garages, werkplaatsen of winkels.

Pluspunten
  • Via het geïntegreerde stopcontact kun je gemakkelijk elektrisch gereedschap aansluiten. Met het filterreinigingssysteem kun je gemakkelijk de filter schoonmaken. Dankzij het netsnoer van 7 meter heb je veel bewegingsvrijheid.

Minpunten
  • Deze bouwstofzuiger heeft geen blaasfunctie.

Veelgestelde vragen over Eurom Force 1420S.

Eurom Force 1420S. is met Zowel met als zonder zak als stofopvang.

Het is van belang dat de filter regelmatig gereinigd wordt. Eurom Force 1420S. heeft automatische filterreiniger: Ja.

Eurom Force 1420S. werkt op Netstroom. Het heeft een vermogen van 1400 W.

Eurom Force 1420S. heeft een kabellengte van 7 m.

Eurom Force 1420S. heeft een gewicht van 6 kg.