VragenCategorie: Overighoe tuinterras aanleggen
AvatarGast asked 2 maanden ago

hoe tuinterras aanleggen

2 Antwoorden
NathanNathan answered 2 maanden ago

Er zijn vele manieren om een tuinterras te bouwen. Eén optie is om onbehandeld hout te gebruiken, zoals ceder- of grenenhout, en het terras direct op de grond te bouwen. U kunt ook stenen of betonblokken gebruiken om een verhoogd platform voor uw planten te creëren. Als u voor deze optie kiest, zorg er dan voor dat u een isolatielaag tussen de blokken en de grond aanbrengt om te voorkomen dat vocht omhoog sijpelt en de fundering van uw terras beschadigt.
 
Een andere optie is het gebruik van een kant-en-klaar tuinterraspakket. Deze kits bevatten meestal alle materialen die u nodig heeft, inclusief palen, beugels, schroeven en bouten. Ze zijn gemakkelijk te monteren en kunnen in slechts enkele minuten worden geïnstalleerd.

DeanDean answered 2 maanden ago

Andere. Er zijn vele manieren om een tuinterras aan te leggen. Eén manier is het gebruik van keermuren van stenen, betonblokken of bakstenen. U kunt ook spoorrails, drukgeïmpregneerd hout of planken van sequoia gebruiken.
 
Als u een tuinterras gaat aanleggen dat meer dan een paar centimeter boven de grond uitsteekt, is het belangrijk dat u een materiaal gebruikt dat bestand is tegen rot en bederf. Railroad ties en druk behandeld hout zijn goede keuzes voor dit doel. Als u planken van rood hout gebruikt, zorg er dan voor dat ze goed bedekt zijn met een waterafstotend middel, want rood hout kan gaan rotten en vergaan als het aan vocht wordt blootgesteld.