VragenCategorie: Overighoe knieschotten maken
AvatarGast asked 2 maanden ago

hoe knieschotten maken

5 Antwoorden
AvatarMelle answered 2 maanden ago

Andere. Er zijn vele manieren om knieplanken te maken. Hier is een voorbeeld:
 
Instructies
 

  1. Zaag een stuk multiplex of soortgelijk materiaal in de gewenste grootte en vorm. Voor een basisknieplank, maak het ongeveer 18×24 inch.
  2. 2) Boor een gat in elke hoek en bevestig enkele ooghaken. Deze worden later gebruikt om de bungeekoorden aan te bevestigen.
  3. 3) Verf of beits de plank in de gewenste kleur en afwerking. Laat volledig drogen.
  4. 4) Knip vier stukken bungeekoord van 12 inch af en bevestig elk stuk aan een ooghaak, waarbij u ze gelijkmatig over de plank uitspreidt.
EliasElias answered 2 maanden ago

Om een knieplank te maken, heeft u de volgende materialen nodig 
-een stuk multiplex of spaanplaat van 3/8 tot 1/2 inch dik en ten minste 2 voet bij 4 voet breed 
-een decoupeerzaag 
-een boormachine 
-1 1/2 inch gatenzaag 
-verf of vernis (facultatief) 
-antislipmateriaal (optioneel) 
Het eerste wat u moet doen is de omtrek van de knieplank tekenen op het multiplex of de spaanplaat. Daarna zaagt u de omtrek uit met de decoupeerzaag.

AvatarMick answered 2 maanden ago

Behalve professioneel kneeboarden, doen de meeste mensen het voor hun plezier. Er zijn veel manieren om te kneeboarden, elk met zijn eigen voor- en nadelen. Eén manier is om een plank te kopen die speciaal voor kneeboarden is gemaakt. Je kunt ook een oude surfplank of wakeboard optuigen door banden of bindingen aan de bovenkant te bevestigen. Of je kunt gewoon je eigen plank maken van hout of andere materialen 
 
Elke aanpak heeft zijn voor- en nadelen. Het kopen van een speciaal gemaakte plank is natuurlijk de makkelijkste oplossing, maar het kan ook de duurste optie zijn.

AvatarSenn answered 2 maanden ago

Er zijn een paar verschillende manieren waarop je knieplanken kunt maken, afhankelijk van de materialen en gereedschappen die je tot je beschikking hebt. Als je vanaf nul begint, heb je wat hout nodig, wat cardstock of ander dun materiaal voor de boven- en ondermal, en wat schroeven of spijkers 
 

  1. Zaag twee stukken hout op de gewenste grootte en vorm van je knieplank. Dit worden de zijkanten van je plank.
  2. 2. Gebruik het karton om een sjabloon voor de boven- en onderkant op het hout te tekenen. Zaag deze vormen uit met een decoupeerzaag of een handzaag.
  3. 3. Schuif de twee stukken hout tegen elkaar met de mallen voor boven- en onderkant ertussen.
EliasElias answered 2 maanden ago

Er zijn een paar verschillende manieren om knieplanken te maken, afhankelijk van welke materialen je beschikbaar hebt en wat voor soort plank je wilt maken. Als u toegang heeft tot een schuimkern en wat glasvezel, kunt u een zeer lichte en duurzame plank maken. Dit is de methode die ik zou aanraden als je van plan bent om je knee board voor serieus snowboarden te gebruiken 
 
Als je geen toegang hebt tot deze materialen, of als je gewoon wilt experimenteren met het maken van een knee board, zijn er nog een paar andere opties. Je kunt karton of hout gebruiken als kern, en het dan bedekken met duct tape of plastic folie voor zwaar gebruik.