VragenCategorie: Overighoe kleine tuin groter laten lijken
AvatarGast asked 11 maanden ago
hoe kleine tuin groter laten lijken
4 Antwoorden
AidenAiden answered 10 maanden ago
Er zijn een paar dingen die u kunt doen om uw kleine tuin groter te laten lijken. Een daarvan is het gebruik van accessoires zoals tuinbogen, latwerk en pergola's. Deze helpen de ruimte op te breken en geven de illusie van meer diepte. U kunt ook planten van verschillende hoogtes en met verschillende texturen gebruiken om de tuin visueel interessanter te maken. En tot slot moet u accenten zoals stenen, bestrating of vlonders gebruiken om de tuin een kader te geven en een afgewerkt uiterlijk.
EliasElias answered 10 maanden ago
Om een kleine tuin groter te laten lijken, zijn er een paar dingen die je kunt doen. Ten eerste, kies planten met een hoge, verticale groeiwijze. Voorbeelden zijn zuilvormige groenblijvers, Canadese hemlock (Tsuga canadensis) en Burford hulst (Ilex cornuta 'Burfordii'). Deze zorgen het hele jaar door voor hoogte en structuur in uw tuin. Ten tweede, gebruik spiegels of glanzende voorwerpen om de illusie van meer ruimte te creëren. Plaats ze zo dat ze de tuin weerspiegelen en groter doen lijken dan hij is. Ten slotte doen lichte kleuren een ruimte groter aanvoelen dan donkere kleuren; probeer dus lichte tinten te gebruiken in uw beplanting en landschapselementen.
AvatarLenn answered 10 maanden ago
Het toevoegen van een paar eenvoudige trucs aan uw tuin kan een enorm verschil maken in hoe het eruit ziet. Ten eerste, probeer spiegels toe te voegen. Spiegels weerkaatsen het licht en laten de ruimte groter lijken. U kunt ook proberen uw schutting of schuurtje in een lichte kleur te verven. Dit zal helpen om meer licht te reflecteren en de ruimte groter te laten lijken. Probeer hoge planten of bomen te planten in de buurt van de omtrek van uw tuin. Dit zal de illusie geven van meer ruimte buiten de grenzen van de tuin. Gebruik tot slot verticaliteit in uw beplanting door cascadebloemen of klimplanten toe te voegen. Deze zorgen voor diepte en dimensie, waardoor een kleine ruimte groter lijkt dan hij is.
AvatarNiek answered 10 maanden ago
U kunt een kleine tuin groter doen lijken door planten van verschillende hoogten en texturen te gebruiken.   U kunt ook andere materialen gebruiken, zoals stenen, bestrating of hout, om binnen de tuin afgebakende ruimtes en grenzen te creëren. Zo ziet de ruimte er doelgerichter en gestructureerder uit. Tot slot moet u veel lichte kleuren gebruiken om het licht te reflecteren en de ruimte open te maken.