VragenCategorie: Overighoe grind leggen in tuin
AvatarGast asked 2 maanden ago

hoe grind leggen in tuin

2 Antwoorden
ArthurArthur answered 2 maanden ago

Antwoord 
 
Er zijn een paar verschillende manieren waarop u grind in uw tuin kunt leggen. Een populaire methode is om gewoon een deel van de tuin vrij te maken en er dan een laag grind over te strooien. Een andere methode is om verhoogde bedden of borders te maken met hout of stenen, en die vervolgens op te vullen met grind. Welke methode u ook kiest, zorg ervoor dat u het grind goed verdicht, zodat het in de loop der tijd niet te veel verschuift of beweegt.

AvatarMick answered 2 maanden ago

Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, want de beste manier om grind in een tuin te leggen hangt af van de specifieke omstandigheden van uw tuin. Hier zijn echter een paar tips die u op weg kunnen helpen 
 

  1. Als u grind toevoegt aan een bestaand tuinbed, zorg er dan voor dat u eerst onkruid of andere begroeiing verwijdert. Zo voorkomt u dat ze door het grind heen groeien en uw nette tuinperken ruïneren.

2. Gebruik een zeil of iets dergelijks om het gebied af te bakenen waar u het grind gaat leggen. Dit zal helpen om de stenen in te sluiten en te voorkomen dat ze in uw gazon of andere delen van uw tuin terechtkomen.
 
3.