1. meten en waterpassen
  2. Beste multimeter

Beste multimeter 2024 - Top 10 multimeters

Laatst bijgewerkt: 1 apr. 2024

Weet je niet zeker wat de elektrische waarde van een apparaat is?

Met een multimeter kun je het zeker weten. Dit is een uiterst belangrijk instrument om in elk huis of kantoor te hebben. Het kan je helpen problemen te diagnosticeren en je tijd en geld besparen.

Breng geen dag meer door zonder de elektrische waarde van een apparaat te kennen! Koop vandaag nog een Multimeter. Je zult er geen spijt van krijgen.

Je kunt momenteel veel verschillende soorten multimeter op de markt vinden. Hoe weet je nu welke de beste multimeters zijn met zoveel keuze? Op deze pagina bespreken we de 10 best geteste multimeters met uitgebreide product reviews zodat jij een goede keuze kunt maken. Vergelijk de 10 multimeters op onze website en kies voor jezelf de juiste multimeter.

Op zoek naar meer producten?

 

Top 10 beste geteste multimeters van 2024

1. Strex Digitale Multimeter

De Strex digitale multimeter is een professionele multimeter die perfect is voor elke elektrische klus. Met deze universele meter kun je allerlei grootheden meten of verbindingen testen. Voer bijvoorbeeld een spanningsmeting (V), ampèremeting (A), diodetest, continuïteitstest of transistormeting (Ω) uit. Dankzij het compacte formaat kun je hem snel en gemakkelijk overal mee naartoe nemen. Op het verlichte display kun je snel en gemakkelijk de gemeten waarden aflezen Deze digitale multimeter is uiterst nauwkeurig en gemakkelijk te gebruiken. Het is een must have voor iedereen die elk soort elektrisch werk moet doen.

2. VØLT Digitale Multimeter voor AC / DC Voltage

Op zoek naar een betrouwbare en nauwkeurige digitale multimeter? Zoek niet verder dan de VØLT! Dit innovatieve en eenvoudig te gebruiken apparaat kan AC/DC spanning, stroom en weerstand meten, waardoor het perfect is voor een breed scala aan toepassingen. De ingebouwde batterij betekent dat je hem overal mee naartoe kunt nemen, en de draadloze mogelijkheid zorgt ervoor dat de metingen altijd nauwkeurig zijn. Of je nu een professionele elektricien bent of een doe-het-zelver, de VØLT is het perfecte gereedschap voor elke klus.

3. Digitale Multimeter Cat III

Op zoek naar een betrouwbare en nauwkeurige digitale multimeter? Zoek niet verder dan de Thorsman IMT23222. Deze categorie III multimeter van Thorsman is altijd uitgerust met een LCD-display met achtergrondverlichting voor digitale weergave van alle gemeten waarden. De multimeter heeft een groot meetbereik voor het meten van gelijkspanning, wisselspanning, gelijkstroom en weerstand. De multimeter kan ook worden gebruikt om de batterijstatus van 1,5V (AA, AAA en knoopcel) en 9V batterijen te testen. Het meetinstrument is uitgerust met een ingebouwde batterijstatusindicator. Met zijn afmetingen van slechts 150 x 90 x 40 mm (H x B x D) is de multimeter compact en toch boordevol functies. Inclusief de 9V batterij weegt deze multimeter slechts 290 gram.

4. Mestek DM91A Digitale Multimeter

Als je op zoek bent naar een betrouwbare multimeter van professionele kwaliteit, dan is de Mestek DM91A de perfecte keuze. Met zijn slimme technologie kan deze multimeter bij elke instelling even goed meten, waardoor hij ideaal is voor elke elektrische klus. Hij is ook compact en licht, waardoor hij gemakkelijk mee te nemen en op te bergen is. Bovendien is hij door zijn robuuste ontwerp bestand tegen zelfs de meest uitdagende klussen. Dus als je een veelzijdige, duurzame multimeter nodig hebt die elke taak aankan, dan is de Mestek DM91A de perfecte keuze.

5. Professionele Digitale Multimeter

Als je op zoek bent naar een nauwkeurige en betrouwbare digitale multimeter, zoek dan niet verder dan de Professionele Digitale Multimeter Inclusief Stroomkabels en Batterij - CAT 1 | E. Deze topmeter is perfect voor elektriciens, ingenieurs en iedereen die nauwkeurig AC/DC spanning, stroom en weerstand moet meten. Wat onderscheidt de Professionele Digitale Multimeter Inclusief Stroomkabels en Batterij - CAT 1 | E van andere digitale multimeters op de markt? Allereerst is hij uiterst eenvoudig in gebruik - zelfs voor beginners. Het grote LCD-scherm met achtergrondverlichting is gemakkelijk af te lezen, en de intuïtieve knoppen maken het uitvoeren van metingen een fluitje van een cent. Maar laat je niet misleiden door zijn eenvoud - deze meter zit vol met functies die hem tot een krachtpatser maken. Hij kan bijvoorbeeld tot 1000 volt AC/DC, 20 ampère AC/DC en 40 megaohm weerstand meten. Hij heeft ook een ingebouwde batterijtester die perfect is voor het testen van batterijen in elektronische apparaten. En als je je zorgen maakt over de veiligheid, hoeft dat niet - de Professionele Digitale Multimeter Inclusief Stroomkabels en Batterij - CAT 1 | E is ontworpen met het oog op veiligheid. Hij heeft een robuuste behuizing die beschermt tegen stoten en slijtage, en wordt geleverd met een set hoogwaardige meetkabels die geschikt zijn voor veilig gebruik tot 1000 volt.

Waar moet je op letten bij het vergelijken van goede multimeters

Het lijkt soms goed om de goedkoopste multimeter te kiezen maar dit wil niet zeggen dat dit de juiste keuze is. Maar hoe kies je nu de beste multimeter uit met zoveel keuze? Op deze pagina laten wij de 10 beste multimeters zien die op dit moment hoog scoren volgens de reviews van andere consumenten. Ook hebben wij zelf gekeken naar de prijs- kwaliteitsverhouding van de diverse multimeters en ervoor gezorgd dat er multimeters uit diverse prijsklassen te vinden zijn. Zo is er voor elke consument de beste multimeter voor zijn budget.

Benieuwd naar meer productvergelijkingen?

 

6. Novalits

Introductie van de Novalits Digitale Multimeter - de slimme spanningsmeter die alles doet. Of je nu een professionele elektricien bent of gewoon iemand die graag voorbereid is, deze multimeter is een onmisbaar gereedschap. Hij kan spanning, stroom en weerstand meten, en ook diodes en LED's testen. Je kunt er ook batterijen en autoaccu's mee controleren. Met de meegeleverde krokodillentang kun je hem gemakkelijk op elke batterij aansluiten.

7. Slebus Tools

Als je op zoek bent naar een hoogwaardige multimeter, zoek dan niet verder dan het Ironside 600V 10A digitale model van Slebus Tools. Dit betrouwbare apparaat is perfect voor diverse toepassingen, waaronder het meten van AC/DC spanning, AC/DC stroom en weerstand. Hij beschikt ook over een ingebouwde temperatuursensor voor nauwkeurige temperatuurmetingen. Met zijn grote LCD-display met achtergrondverlichting is de Ironside gemakkelijk te gebruiken, zelfs bij weinig licht. Bovendien wordt hij geleverd met een handige draagtas voor gemakkelijk opbergen en vervoeren.

8. Digitale Multimeter DT-830B Multimeter

Op zoek naar een betrouwbare en gebruiksvriendelijke digitale multimeter? Zoek niet verder dan de DT-830B van [merknaam]. Met dit veelzijdige apparaat kun je spanning, stroom en weerstand meten, waardoor het perfect is voor allerlei toepassingen. De DT-830B is ontworpen met het oog op gebruiksvriendelijkheid. Het heeft een duidelijk LCD-display dat je gemakkelijk kunt aflezen, en het compacte formaat maakt het gemakkelijk mee te nemen, waar je ook naartoe gaat. Bovendien zorgt de meegeleverde draagtas ervoor dat je multimeter beschermd blijft als je hem niet gebruikt. Mis dit essentiële gereedschap voor elke elektronicus niet.

9. JACKMEND Digitale Multimeter

Elk huisverbeteringsproject begint met veiligheid in gedachten en de JACKMEND digitale multimeter is het perfecte gereedschap voor deze klus. Met zijn gebruiksvriendelijke interface en LED-zaklamp kun je gemakkelijk spannings-, stroom- en weerstandsmetingen verrichten. Of je nu een beginner of een professional bent, dit veelzijdige apparaat heeft alles wat je nodig hebt om de klus goed te klaren. Met veiligheidsniveau categorie III 600V en display telling 1999 is deze slimme spanningsmeter ideaal voor binnen- en buitenprojecten. Krijg gemoedsrust in de wetenschap dat je huis veilig is met de JACKMEND digitale multimeter.

10. Electro Tools ST200 Professionele Digitale Ampèretang Multimeter

Zoek je een betrouwbare en uitgebreide AC/DC digitale ampèremeter? Zoek niet verder dan de Electro Tools ST200 True-RMS. Deze hoogwaardige ampèremeter is perfect voor het snel en nauwkeurig meten van wisselstroom, spanning (AC/DC) of weerstand/diode. Met zijn gemakkelijk af te lezen digitale display krijg je snel de informatie die je nodig hebt, wanneer je die nodig hebt.

Veelgestelde vragen over de top 10 multimeters

Hopelijk heb je met deze lijst een goed beeld gekregen naar welke multimeter jouw voorkeur gaat. Door de verschillende multimeters met elkaar te vergelijken kun je een doordachte keus maken. Heb je nog vragen over de verschillende multimeters of over deze product vergelijking?

Vind hieronder de meest gestelde vragen:

Welke multimeter je kiest kan aan meerdere factoren liggen, zoals je budget en gebruikersgemak. In onze vergelijking is Strex Digitale Multimeter als beste uit de lijst gekomen.

Wij vergelijken multimeters door te kijken naar reviews, prijs/ kwaliteit, functionaliteit en gebruikersgemak. We vinden het belangrijk dat we de beste multimeters kunnen laten zien, zodat onze lezers kunnen genieten van klussen, en zich niet druk hoeven te maken over het gereedschap. Hierdoor weten we zeker dat we de top 10 best multimeters kunnen laten zien waar jij uit kunt kiezen. 

Helpikbengeenklusser.nl is geen webshop, maar een website met verschillende reviews. We streven ernaar om van verschillende producten de beste 10 te kunnen laten zien. Hoewel we geen webshop zijn, hebben we wel bij elk product een link naar de beste deals. Zo hoef je alleen maar het beste product te kiezen, en kan je direct verder met klussen!

Slotwoord over de beste 10 multimeters

We hopen dat dit blogbericht je heeft geholpen te begrijpen wat de beste multimeter is en hoe je er een kunt kiezen voor jouw behoeften. Onze top 10 lijst is met zorg samengesteld en we werken hem regelmatig bij, zodat je er zeker van kunt zijn dat je het best mogelijke product krijgt. Als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen - we helpen je graag.

Disclaimer: Helpikbengeenklusser.nl kan geen verantwoordelijkheid nemen voor de producten vermeld in deze review. Hoewel de lijst zo nauwkeurig mogelijk is samengesteld zijn de producten niet van ons. Mocht je via Helpikbengeenklusser een multimeter kiezen, wordt je doorgestuurd naar een webshop die wij linken. Mocht je overgaan tot een aankoop dan krijgen wij hier een kleine commissie van.

Gepubliceerd op: 28 jun. 2022